Projectverpleegkundigen of interimverpleegkundigen.

Een dagopdracht of project? Plaats en beheer gratis je opdrachten.


Start als opdrachtgever

Bereik rechtstreeks bijna 1000 geverifieerde verpleeg- en zorgkundigen die je opdracht kunnen aanvragen. Snel, eenvoudig en transparant.

Registreren is en blijft gratis.

screen

Hou als opdrachtgever de touwtjes in handen.

1.

Beheer je opdrachten.

Kies zelf hoe wanneer je opdachten plaatst. Van dagopdracht tot langdurig project: alles kan. Het gebruik van het platform is én blijft gratis.

2.

Aanvragen.

Door onze match-makingfunctie bereik je met je opdracht rechtstreeks de juiste profielen. Wordt één van je opdrachten aangevraagd, dan krijg je toegang tot het profiel van de verpleeg- of zorgkundige. Zie je de samenwerking niet zitten? Dan weiger je gewoon de aanvraag.

3.

Uitvoeren.

Keur je een aanvraag goed, voert de zorgverlener de opdracht uit. Contracten en facturatie verlopen automatisch via ons platform.

Ontdek hoe wij snel & flexibele inzet van zorgverleners mogelijk maken.Bereikbaar voor iedereen

Door zorgverleners te ondersteunen met advies en administratie is het eenvoudiger dan ooit om zelfstandig aan de slag te gaan, ook in bijberoep. Zo dragen we ons steentje bij om de structurele tekorten in de sector weg te werken.

All-in tarieven

In het tarief die je voorgesteld krijgt zitten alle kosten al verrekend. En aansluiten is en blijft gratis.

Geverifieerde zorgverleners

Wij gaan niet met iedereen in zee. Elke verpleeg- of zorgkundige wordt geverifieerd. Hierbij contacteren we referenties en verifiëren we diverse documenten. Zo garanderen we de zorgkwaliteit.

Veilig & verzekerd

Wij garanderen dat zorgverleners die via ons werken over de nodige verzekeringen beschikken. Zo kunnen zowel opdrachtgever als zorgverlener met de nodige gemoedsrust een opdracht aanvangen.

Ontdek de voordelen van freelancers in de zorgsector.

screen

FLEXIBILITEITZet zelfstandig zorgverleners in waar en wanneer de situatie het vereist

Zelfstandigen zijn niet gebonden aan een arbeidscontract en kunnen dus zeer flexibel ingezet worden. Zo zijn ze niet gebonden aan rustperiodes, is er geen verlofstelsel en worden eventuele 'overuren' aan het gewone tarief aangerekend.

CONTINUÏTEITEr is minder ziekteverzuim bij zelfstandigen

Als zelfstandige heb je er alle baat bij je werk te kunnen verderzetten. Een dag minder gewerkt is immers een dag minder betaald. Daarom is er minder ziekteverzuim bij zelfstandig zorgverleners.

screen
screen

VAN ALLE MARKTEN THUISZelfstandig zorgverleners brengen veel expertise met zich mee

Door regelmatig op verschillende afdelingen ingezet te worden, brengen ze vaardigheden en kennis met zich mee die een meerwaarde kan betekenen tijdens een opdracht in jouw zorginstelling.

Waar beginnen we?Lever opdrachten aan
Via ons online platformbéta of per e-mail lever je vrijblijvend jullie openstaande opdrachten aan. Deze worden vervolgens raadpleegbaar voor onze freelancers. 


Een freelancer vraagt je opdracht aan
Wanneer een freelancer interesse heeft in één van je opdrachten, nemen wij contact met jullie op. We stellen vrijblijvend de zorgverleners voor met het tarief. 


Contracten (digitaal) ondertekenen
We ondertekenen bij een eerste opdracht een samenwerkingsovereenkomst en daarna bij elke opdracht een projectovereenkomst die digitaal aangeboden wordt. 


De opdracht loopt
De opdracht gaat van start. Wij blijven ten allen tijde jullie aanspreekpunt. Wij laten prestatiestaten rechtstreeks valideren door een verantwoordelijke binnen jullie organisatie.


Wij factureren
Op het einde van de maand en na validatie van de prestaties, ontvang je van ons een factuur. De betaaltermijn bedraagt 30 dagen.

KLAAR VOOR IETS MOOI?Laat ons samenwerken


 

Registreer als opdrachtgever en ontdek alle voordelen van CareSquare.


Registreer als opdrachtgever

Of neem contact met ons op.

Veel gestelde vragen

De registratie en het gebruik van ons platform is volledig gratis.
Bij een eerste kennismaking tussen je organisatie en CareSquare overhandigen we een actuele prijslijst. Deze is gebaseerd op anciënniteit en verschillende categorieën. De prijslijst wordt op geregelde tijdstippen aangepast zodat deze marktconform blijft.
Je kan je registreren via deze link. Let wel: U hebt niet onmiddellijk toegang tot het platform. We valideren eerst handmatig uw registratie en nemen eventueel contact met je op als we bijkomende informatie nodig hebben. Deze validatie gebeurt meestal de dag zelf nog, zo niet de dag daarna.
Iedere freelancer doorloopt onze intakeprocedure. Hierbij hebben we een uitgebreid gesprek om hen beter te leren kennen. Zij stellen ons in het bezit van diverse documenten zoals geviseerde diploma's en getuigschriften. Wij contacteren desgevallend voorgaande werkgevers om een correct beeld te krijgen van het functioneren van de freelancer. Op specifieke vraag van de opdrachtgever, kan CareSquare bijkomende screening uitvoeren.
Gezien wij optreden als tussenpersoon tussen opdrachtgever en freelancer, zijn de freelancers zelf verantwoordelijk om te beschikken over de nodige verzekeringen. Contractueel zijn de freelancers verplicht om te beschikken over een voldoende dekkende burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, alsook een arbeidsongevallenverzekering. Wij herinneren op geregelde tijdstippen onze freelancers eraan om deze verzekeringen te onderhouden. Bij aanvang van een opdracht kan op vraag van de opdrachtgever een afschrift van een geldende verzekering voorgelegd worden.